Search
  • Ana-Maria Calita

Prietenelor mele...


Cine crezi tu că eşti? Eşti totul, eşti expresia fericirii când ieşi cu fetele, când fugiţi în lume, când sunteţi doar voi, prietenele care îşi povestesc totul, care îşi împărtăşesc dezamăgirile, reuşitele, visele, care îşi spun poveştile de dragoste şi apoi termină în râsete şi distracţie.

Ne place foarte mult să fim acolo, în valurile prieteniei, acesta este motivul pentru care există şi va fi tot timpul „seara fetelor”, indiferent că va fi organizată de cineva, sau pur şi simplu se va întâmpla la o ieşire. Nu există trăire mai puternică, amintire mai frumoasă, ca cea a adevăratei prietenii, a serilor în care vă plângeţi iubirile şi râdeţi de cât de ciudat e tot ce vi se întâmplă, ca şi cum atrageţi totul ca un magnet, sunteţi doar voi şi restul nu mai există, acelea sunt momentele magice din viaţa fetelor, beţiile cu fetele sunt incomparabile, sunt cele care te fac femeia de mai târziu, creşteți împreună, intri în lume cu siguranţă, pentru că ştii că atunci când ai nevoie, la orice oră, ea e acolo, sare din pat şi te îmbrăţişează, ea e dovada supremă a prieteniei.

Cum să nu-ţi placă să dai muzica tare şi să mergeți cu maşina spre niciunde, doar să râdeţi, doar să fiţi împreună, să ţipi de bucurie, în timp ce încerci să-l uiţi, să mâncaţi împreună într-o zi oarecare, să fiţi voi, aşa cum n-aţi fost niciodată.

Prietenele mele, ele sunt centura mea de siguranţă, ele sunt cele pe care le-aş avea oricât aş greşi, căci nu mă judecă, căci nu mă alintă, doar îmi sunt ceea ce am nevoie: „fetele mele”.

Mulţumesc, că mi-ai dăruit cei mai frumoşi oameni, de la care am învăţat şi cu care am putut să alerg în lume, vă iubesc, oameni dragi!


137 views0 comments