Search
  • Ana-Maria Calița

Cine e Ianuarie


Este ultima zi din prima lună a anului 2019. Nu ştiu când a trecut şi cum s-a mişcat atât de repede, dar mă entuziasmează că ne apropiem cu rapiditate de primăvară. Nu îmi place deloc iarna, aş vrea dacă se poate să ningă doar de sărbători şi apoi să ne întoarcem la ceva mai multă căldură, doar că mi se pare că în ultimii ani ninge fix după sărbători şi zăpada nu mai are aceeaşi frumuseţe.

Oricum, ianuarie pentru mine este o lună liniştită, cu planuri pentru noul an şi descoperiri. Luna asta am descoperit că are reduceri în multe domenii. De exemplu, în toate magazinele găseşti reduceri foarte bune. Și da, sunt reale pentru că unor haine le-am urmărit evoluţia şi le aşteptăm cu drag la reducere. Prețurile apartamentelor au scăzut și ele, iar unii dezvoltatori oferă și cadouri în funcție de avansul pe care îl dai. O altă minunăţie, preţurile biletelor de avion. Eu sunt topită după călătorii, aş pleca mereu într-o nouă aventură să descopăr străduţe, peisaje şi alte culturi.

În luna asta bună, mi-am cumpărat un bilet către Roma pentru luna martie cu 30 de euro. O să vă povestesc ce am făcut acolo după ce mă întorc, merg la o prietenă foarte bună.

Am mai luat bilete pentru luna mai în Palermo cu 40 de euro de persoană şi am găsit o cazare foarte faină cu 60 de euro de persoană pentru 5 nopţi. Nu-i aşa că e fantastic? Sigur că o să vă povestesc şi despre această vacanţă, eu abia aştept pentru că Italia îmi place la nebunie.

Cred că şi astăzi dacă încercaţi mai găsiţi oferte pentru zboruri şi vacanţe. Vă recomand: www.momondo.ro şi www.skyscanner.ro, eu pe acestea le folosesc de cele mai multe ori, dar verific şi alte site-uri. Mie îmi place atât de mult să călătoresc că aş mai fi găsit eu o ofertă bună de vacanţă, doar că am planificate spectacole la care vă aştept cu drag. Pe lângă spectacolele din ţară, urmează din nou un turneu în Europa pentru comunităţile de români de acolo. Abia aştept!

Până la urmă Ianuarie e o lună bună, friguroasă, dar parcă te încălzesc reducerile, sau cel puţin pe mine. Ceva achiziţionat la reducere sau o ofertă foarte bună mă face să mă simt că am făcut o afacere nemaipomenită de parcă sunt în Turcia în Bazar, mi-a plăcut la nebunie să negociez acolo.

Să avem un an minunat, indiferent cum alegem să facem asta!


33 views0 comments