Search
  • Ana-Maria Calița

Ce faci in magazin cand astepti la casa


Când merg la magazin să fac cumpărături, mi se întâmpla de multe ori să aştept foarte mult la casă pentru că sunt doar două case deschise şi mulţi oameni care așteaptă. Am descoperit ce poţi să faci cât aştepţi. În afară de uitat pe telefon, poţi să te uiţi în coşurile de cumpărături ale celorlalţi, să vezi ce cumpăra oamenii. Eu asta fac şi îmi place la nebunie pentru că îmi fac scenarii, de ce cumpără vodca, suc, caşcaval și o ciocolată. Păi sigur are o tipă la el şi nu se ştiu de foarte mult timp şi o să bea un pahar şi după ce se sărută el îi face o surpriză şi îi dă ciocolata, pentru că nouă ne place mereu ceva dulce, la orice oră, oricând.

Seara de film e atunci când au multe chipsuri şi o sticlă de suc. Vreau să trăiesc mult şi bine, când ai produse bio în coş, sau nu mă interesează ce mănânc, important e să îmi placă, atunci când ai mezeluri şi multe produse aiurea care nu se leagă într-o reţetă.

Să încercaţi să vă jucaţi cu mintea voastră aşa în timp ce staţi la coadă, timpul zboară şi tu te vei surprinde râzând, mie mi se întâmplă.

Cred că mereu poţi să găseşti metode distractive şi uşoare să treacă timpul. Decât să te enervezi că de ce se mişca tipa de la casă atât de greu şi de ce oamenii nu se hotărăsc mai repede dacă să plătească cu cardul sau numerar, mai bine te distrezi puțin.

Noapte minunată şi distracţie la cumpărături!


35 views0 comments