Search
  • Ana-Maria Calița

Cum a fost ziua îndragostitilor


Ieri toată lumea a fost cu inimioare, declaraţii, cereri în căsătorie, cadouri, flori, ieşit în oraş. Mulţi spun că nu ai nevoie de o zi anume să sărbătoreşti dragostea, că noi sărbătorim în fiecare zi şi alte scuze să fii altfel. E ca şi cum ai zice că tu nu sărbătoreşti ziua ta de naştere în ziua când te-ai născut, ci tot anul e o sărbătoare pentru tine, good life.

Eu i-am zis iubitului meu că nu sărbătorim, că mie îmi e greaţă când aud chestia asta cu Valentine's Day şi inimioare. Evident că sunt o mare mincinoasă şi ştiu că mai sunt fete ca mine, pentru că toată ziua i-am arătat iubitului meu poze cu alte fete care au primit tot felul de cadouri şi flori şi el îmi zice: - Dar ai spus că nu vrei să sărbătorim. - Păi nu, dar măcar nişte flori puteai să îmi iei sau să mâncăm în oraş.

Seara a comandat pizza şi desert, dar comanda a venit după 12 noaptea, deci nu se pune că am sărbătorit Ziua Îndrăgostiţilor, ci doar o zi oarecare din februarie.

Adevărul este că ne place oricând să primim ceea ce ne dorim şi nu vrem uneori să recunoaştem că o zi recunoscută internaţional ca fiind o zi specială, va fi şi pentru noi speciala. Cu siguranţă noi toate care susţinem că nu sărbătorim, dacă am fi primit flori, bomboane, inele, maşini sau ce ne place, nu ne-am fi supărat deloc, păcat că bărbaţii nu tot timpul ne citesc gândurile.

Urmează 1 şi 8 martie şi sper să se prindă că am minţit că nu îmi pasă nici de zilele astea şi să primesc ceva. Glumesc, nu îmi pasă! Sau da? Vom vedea!


49 views0 comments