Search
  • Ana-Maria Calița

Cum a fost ziua îndragostitilor


Ieri toată lumea a fost cu inimioare, declaraţii, cereri în căsătorie, cadouri, flori, ieşit în oraş. Mulţi spun că nu ai nevoie de o zi anume să sărbătoreşti dragostea, că noi sărbătorim în fiecare zi şi alte scuze să fii altfel. E ca şi cum ai zice că tu nu sărbătoreşti ziua ta de naştere în ziua când te-ai născut, ci tot anul e o sărbătoare pentru tine, good life.

Eu i-am zis iubitului meu că nu sărbătorim, că mie îmi e greaţă când aud chestia asta cu Valentine's Day şi inimioare. Evident că sunt o mare mincinoasă şi ştiu că mai sunt fete ca mine, pentru că toată ziua i-am arătat iubitului meu poze cu alte fete care au primit tot felul de cadouri şi flori şi el îmi zice: - Dar ai spus că nu vrei să sărbătorim. - Păi nu, dar măcar nişte flori puteai să îmi iei sau să mâncăm în oraş.

Seara a comandat pizza şi desert, dar comanda a venit după 12 noaptea, deci nu se pune că am sărbătorit Ziua Îndrăgostiţilor, ci doar o zi oarecare din februarie.

Adevărul este că ne place oricând să primim ceea ce ne dorim şi nu vrem uneori să recunoaştem că o zi recunoscută internaţional ca fiind o zi specială, va fi şi pentru noi speciala. Cu siguranţă noi toate care susţinem că nu sărbătorim, dacă am fi primit flori, bomboane, inele, maşini sau ce ne place, nu ne-am fi supărat deloc, păcat că bărbaţii nu tot timpul ne citesc gândurile.

Urmează 1 şi 8 martie şi sper să se prindă că am minţit că nu îmi pasă nici de zilele astea şi să primesc ceva. Glumesc, nu îmi pasă! Sau da? Vom vedea!


0 views