Search
  • Ana-Maria Calița

Micul meu dejun


Astăzi m-am trezit bine pentru că am aflat că suntem în 24 februarie şi iar e o zi de îndrăgostit şi relaxare şi m-am gândit să îmi fac micul dejun mai consistent şi sănătos.

Am curăţat un avocado, e preferatul meu, aş mânca la orice oră. Îl tai bucăţele şi îl stropesc cu zeamă de lămâie şi e delicios. Am fiert un ou, cam 4 minute după ce începe să fiarbă şi apoi e numai bun. Am întins brânză Philadelphia la soare pe câteva feliuţe de pâine şi am adăugat o păturică de somon afumat. Pentru că am vrut suc azi şi nu ceai cum obişnuiam iarna, am ales un suc de portocale proaspăt stors din cutia de suc cumpărată de la magazin. Uneori fac eu fresh de portocale, dar acum mi-a fost mai uşor aşa. E super delicios şi hrănitor şi e foarte uşor de pregătit totul.

De obicei mănânc cereale cu lapte dimineaţa, nu fulgi de cocorocomoco cu sănătate, cereale pentru copii cu ciocolată, nu dau nume, Chocapic.

Pentru mine este foarte important micul dejun şi niciodată nu sar peste, chiar dacă mă trezesc la 5- 6 dimineaţa. Asta se întâmplă foarte rar, după cum ştiu toţi prietenii mei şi oamenii care au fost la spectacolele mele, îmi place să mă trezesc cât mai târziu, dacă se poate.

Cel mai bun mic dejun l-am mâncat în Petroşani şi America. Ştiu cum sună asta, dar aşa s-a întâmplat.

Zi delicioasă să aveţi!


56 views0 comments