Search
  • Ana-Maria Calița

Premiile Oscar 2019


Ca la orice competiţie, când e vorba de un premiu, desigur că sunt oameni care nu sunt de acord cu ce se întâmplă. E firesc să fie aşa, suntem diferiţi şi reacţionăm în funcţie de ce ne place nouă, aşa cum percepem noi.

Rami Malek este preferatul meu şi m-am bucurat foarte mult pentru acest Oscar. L-am descoperit când mă uitam la serialul Mr. Robot şi mi se părea că face un rol foarte bun, apoi în Bohemian Rhapsody chiar m-a impresionat. Poate că filmul a fost puţin “siropos”, dar mie mi-a plăcut şi mi-a dat o stare bună.

De asemenea, m-am bucurat pentru Mahershala Ali, pe care îl văd tot mai des prin filme. Green Book, True Detective şi mai nou în Alita: Battle Angel.

Lady Gaga mi s-a părut super dulce și emoționată în momentul în care a primit premiul. M-a surprins cât de bine a jucat în filmul A Star is Born, să nu mai vorbim de vocea ei frumoasă.

Mi-a părut foarte rău că anul acesta Kevin Hart nu a prezentat gala Premiilor Oscar cum ar fi trebuit. Ar fi fost interesant să îl vedem acolo.

Sunt mulţumită de cine a luat premiile, dacă primeam și eu un Oscar era şi mai bine, dar nu am avut timp să ajung pentru că făceam o supă.


36 views0 comments