Search
  • Ana-Maria Calița

O zi ciudata


Ieri am avut o filmare şi m-am tot stresat cu ce să mă îmbrac, pentru că eu transpir foarte mult şi dacă porţi anumite tricouri, se vede dubios. Am schimbat două tricouri până la filmare şi când mi-am luat cămăşuţa finală, surpriză, doamna de la costume lipise pe ea în zona axilei câteva absorbante zilnice subţiri. Eu mai auzisem de metoda asta, dar nu m-am gândit niciodată că poate fi folosită cu succes. Am acceptat provocarea şi chiar a funcţionat, cum s-ar zice într-o reclamă, nici urmă de pată.

Mişcam din mâini nestingherită şi fericită că nu trebuie să mă îngrijorez dacă cumva se vede că am transpirat. Parcă aveam aripioare. M-am gândit că e eficientă treaba asta şi dacă cineva are nevoie urgentă de un absorbant, ai tot timpul la îndemână sau sub mână.

După ce am terminat filmarea am plecat spre casa unor prieteni, urma o seară de jocuri şi voie bună. Pentru că au rămas fără provizii, m-au rugat să trec pe la magazin să iau bere, suc şi chipsuri.

Am intrat într-un magazin în centru şi am început să car pe tejghea diferite tipuri de bere, după preferinţele fiecăruia. Tipul care vindea se tot uita ciudat la mine şi începusem să mă simt penibil şi încercam să mă justific în gând că nu iau pentru mine, că doar sucul e pentru mine şi că merg la un fel de petrecere.

Evident că nu am apucat să spun nimic şi după ce am terminat de luat cantităţile mult prea mari pentru mine de alcool, tipul îşi face curaj şi îmi spune: - Semeni cu fata aia... sau eşti ea? - Nu ştiu despre ce fată vorbeşti. - Fata aia... Calița... care face Stand up Comedy. - Ah, groaznică, nu-mi place de ea! El râde şi zice: - Tu eşti! - Nu! E o tipă care seamănă cu mine şi o trimit prietenii să cumpere alcool. - Stai liniştită, nu spun nimănui că bei. Şi am plecat.


139 views0 comments