Search
  • Ana-Maria Calița

Cat dureaza o prietenie


Există tot felul de prietenii. Unele durează o zi, altele o perioadă, dar cele mai frumoase durează o viaţă. Atunci când nu ai o soră, o cauţi în prietenele tale, cele cu care îţi împarţi gândurile, aventurile, lacrimile şi reuşitele.

Ana, Mihaela, Crina şi Alexandra. Noi, cele patru fete care ne bucurăm de o prietenie de mai bine de 15 ani. Evident că nu ne putem vedea zilnic, că poate sunt lucruri care ne-au mai supărat în tot timpul acesta, dar niciodată nu îmi amintesc să ne fi certat. Secretul oricărei relaţii, cred că este să accepţi că nimeni nu este perfect. E normal să fie aşa, suntem diferiţi.

Pentru mine sunt surorile mele, sunt fetele cu are mă sfătuiesc, cu care împărtăşesc ceea ce cred, ce simt şi ce fac. Tehnologia ne ajută, iar grupul nostru de WhatsApp e modalitatea rapidă prin care putem să comunicăm uşor.

La fiecare reuniune timpul parcă zboară şi nu apucăm să ne spunem tot sau să râdem îndeajuns. Cred că o prietenie sinceră se simte pur şi simplu şi nu are reţetă.

Din 2015, la fiecare doi ani, încercăm să facem o poză pe scările casei Crinei şi să aducem în fotografie ce mai e nou în viața noastră. Anul aceasta am încercat să refacem fotografia în casă pentru că vremea nu prea ne-a ajutat să facem poza afară pe scări.

Noi suntem la fel de apropiate şi bucuroase că am fost împreună.

2015 și 2017

2019


136 views0 comments