Search
  • Ana-Maria Calița

M-am hotarat


De câţiva ani mă tot gândesc să îmi fac un tatuaj. Nu ştiu dacă mi-a fost teamă că nu o să aleg bine modelul sau credeam că o să fie dureros, dar am tot amânat momentul.

Acum două săptămâni m-am hotărât ce vreau, unde îl vreau să fie făcut şi mi-am făcut programare. Am ales să îl fac la Macavei Brothers Ink, loc recomandat de un prieten care şi-a făcut acolo. Nu ştiu să vă spun dacă e cel mai bun loc pentru că nu am cu ce să îl compar, eu fiind la primul tatuaj, dar m-am simţit foarte bine, salonul e foarte drăguţ şi primitor, iar tatuajul a ieşit cum mi-am dorit. Acul l-a desfăcut în faţa mea, a purtat mănuşi, deci totul ok.

Cât a pregătit el toată operaţiunea, aveam mari emoţii, mă gândeam că o să doară şi îmi imaginasem că acul ăla o să fie ca la maşina de cusut. După ce a început să îmi deseneze tatuajul, l-am întrebat: Asta e tot ce simţi?

Totul a durat maxim 20 de minute, mai mult m-a gâdilat, nu mi s-a părut deloc dureros şi e un sentiment drăguţ după ce este gata tatuajul. Îmi place foarte mult să călătoresc, dar nu de asta am ales tatuajul ăsta, ci pentru că îmi plăcea şi pur şi simplu mi l-am dorit.

E important să faci lucruri pentru tine, aşa cum îţi doreşti tu.


68 views0 comments