Search
  • Ana-Maria Calița

Din turneu


Suntem iar plecaţi pe drumurile patriei. Am plecat cu veselia, ne primiţi?

E o experienţă interesantă de fiecare dată, oamenii sunt diferiţi din oraş în oraş, de la pub la sala de spectacole. În fiecare zi e un nou oraş, un nou pat de dormit, dar veşnic aceeaşi benzinărie din care mănânci sendvişuri şi ai dureri de stomac. De multe ori ai de făcut 6-7 ore până în noul loc şi nu e timp pentru o oprire la restaurant, iar benzinăria face parte mereu din aventura noastră.

De multe ori e greu, te plictiseşti să mănânci cam acelaşi lucru, se mai întâmplă să găseşti o cazare cu aşternuturi de care nu vrei să te atingi, iar cât de proaste sunt drumurile, nu vreau să mai insist. Sigur, ieri am oprit şi noi pe drum 15 minute. M-am bucurat că erau multe maşini care opreau, ne dorim condiţii mai bune, e clar.

Perioada asta de tranziţie de la iarnă la primăvară e ciudată, nu ştii exact cu ce să te îmbraci, ce să îţi iei la tine, că nu vrei să cari nici un bagaj mare, aşa că, încropeşti ceva şi eşti gata de drum.

Sunt şi momente frumoase. Cele mai plăcute sunt atunci când oamenii pleacă fericiţi de la spectacol, când au râs mult şi la final vin şi spun: Mi-ai făcut ziua mai frumoasă!

E un sentiment minunat şi cred că asta te face să uiţi că în benzinărie nu e mâncare bună. Următoarea perioadă suntem călători, ne vedem la voi în oraş!


51 views0 comments